Project Description

NRP Sport - skiplukk

NRP Sport har lang og bred erfaring med å finne riktig ski til riktig utøver. Når vi plukker ski tar vi blant annet utgangspunkt i din vekt, høyde og hvilket nivå du er på. I tillegg ser vi på selvfølgeligheter som hva slags type ski du er interessert i og om du ønsker binding, slip og eventuell preparering.

Oppmåling og slip av ski er noe vi er stolte av å være blant Norges beste på. Vi fører ledende merkevarene innen skismøring og skiutstyr og gjør løpende egne testvurderinger. Ukentlig tester vi både strukturer og smøreprodukter for å gi kunden de beste rådene.

Vi har også tilgang på stakeski på Ski Classics-nivå!

Det er inntil 30% rabatt på forhåndsbestilling av langrennski (gjelder kun skiene) frem til og med 31. oktober 2021. Når skjemaet er fylt ut og sendt inn, kan jakten på ditt perfekte skipar begynne. Vi kontakter deg for neste steg i prosessen. Du vil motta en bekreftelse på mottatt skjema.

For riktig montering av binding.
Kjønn *
Ditt nivå *
Merkepreferanse
Hva slags ski ser du etter?

I feltene under kan du angi nærmere type ski, binding (move race, move switch, rottefella eller prolink), slip eller preparering. Hvis du allerede ved bestilling har formening om hva du ønsker angir du dette i merknadsfeltet under, eller går i dialog med oss i etterkant av bestillingen.

Tillegg
Mer informasjon gjør at vi raskere og enklere kan behandle bestillingen din. Angi slik som ønsket binding, slip og preparering dersom du har formening om dette.
Takk for din bestilling på skiplukk. Meldingen er sendt til oss og vi vil gi deg en tilbakemelding og evt. ta kontakt for mer informasjon hvis nødvendig.
Det oppstod en feil ved innsending av skjema. Vennligst prøv igjen, eller kontakt oss på post@nrpsport.no